De activiteit "Mollenjacht" is gebaseerd op het bekende en populaire televisieprogramma. Wekelijks kijken meer dan een miljoen mensen naar het spannende spelprogramma waarin tien personen, sinds enkele jaren bekende Nederlanders, samen opdrachten uitvoeren. Een van hen probeert de opdrachten te saboteren. Het programma draait natuurlijk om de vraag wie deze mol is, en dat levert veel onderlinge verdenkingen en verdachtmakingen op.

In deze activiteit is dat niet anders. Verschillende teams strijden tegen elkaar door middel van het beantwoorden van vragen en vervullen van verschillende leuke opdrachten. Maar... in ieder team is een mol aanwezig die een ander team vertegenwoordigt. De mol probeert te saboteren om zo punten voor zijn/haar eigen groep te verdienen. Behalve de opdrachten zo goed mogelijk te vervullen moet je dus op jacht naar de mol!

De activiteit speelt zich af in de binnenstad van Groningen en neemt inclusief uitleg en berekenen van de winnaars ruim 2 uur in beslag. Van het spel is ook een versie in Assen beschikbaar.

De Mollenjacht activiteit kan worden gespeeld vanaf 10 personen. Het maximum aantal is in overleg te bepalen. De grootste groep die we met veel plezier en succes hebben begeleid, bestond uit maar liefst 100 personen.

MollenjachtLogo.png